Начало / Сънища / Лунен календар / Тълкуване на сънища в 21 лунен ден
tulkuvane-na-sunishta-dvadeset-i-purvii-lunen-den

Тълкуване на сънища в 21 лунен ден

Тълкуване на сънища в 21 лунен ден – Какво означават сънищата според лунен календар за 21 ви лунен ден ?

Символи на 21 ви лунен ден: Кон, Стадо коне, Колесница, Пегас, Слънчев храм

Ключови думи за деня: активност, креативност, творческо мислене, колективна работа, ефективно придвижване напред,  квантов скок, революционни преобразования.

Тълкуване на сънищата в двадесет и първи лунен ден показва доколко реализирате себе си в творчески аспект. Тъй като в човешката природа е заложена Божествената Същност, то у всеки един от нас има някаква творческа искра и е много важно правилно да актуализираме своя творчески потенциал. Ако не го направим, възниква образно казано душевна импотентност, която не ни позволява да съществуваме пълноценно във Вселената.

В тълкуване на сънища в двадесет и първи лунен ден, при правилно тълкуване, могат да ви покажат къде имате пречки на пътя на творческия поток. Спомнете си, че всички деца са творци, те обичат да рисуват, да пеят, да танцуват. Но с времето възрастните им обясняват, че те не са „Вазов“, не са „Владимир Димитров – Майстора“ и „изобщо през цялото време е необходимо да мислят за това как да си изкарват прехраната, т.е. за пари“, а не за творчеството в чистия му вид.

Този подход създава у детето енергиен блокаж, който в последствие, в живота му на възрастен, носи психически и физически проблеми, в частност и в интимния живот. Факт е, че в основата на творческата енергия е сексуалността и ако се прекрати или блокира, то половия живот става скучен и безинтересен.

По последни научни данни, когато на хора с проблеми с потентността страдащи от импотентност или полово безсилие им предложат без да се интересуват от резултата напълно да се отдадат на този вид творчество, с което са се занимавали в детството си, резултатите показват, че много от тях се чувстват като възродени, а проблема все едно никога не е съществувал.Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*