Начало / Сънища / Как да си спомня, какво съм сънувал …
kak-da-si-spomnia-kakvo-sum-sunuval

Как да си спомня, какво съм сънувал …

Някои сънища са кристално чисти и можем да видим в тях много детайли, други са доста смътни и почти нищо не можем да разберем от тях, някои сънища остават дълбока емоционална следа в съзнанието и си ги спомняме често, а за други дори не можем да кажем, че сме ги сънували.

Да се научим да си спомняме нашите сънища, е също толкова лесно като да изпием сутрешното си ароматно кафе, разковничето се крие в практиката и начина по запомняне и спомняне на съня.

За да разтълкувате вашите сънища и да разберете в детайли, какво се опитва да ви каже вашето подсъзнание ви е необходимо да приложите малко простички техники, когато си лягате, сънувате и се събудите.

Ако редовно следите, какво сънувате ще се изумите колко истински и полезни могат да бъдат нещата, които сънувате и събитията които ви се случват в ежедневието.

Добра техника за да постигнете целта си, е когато си легнете да си почивате независимо дали това се случва вечерта или през деня, е да си повторите няколко пъти, че искате и запомняте това, което сънувате.

Няма значение какви думички си повтаряте и как точно го формулирате, въпроса е да се чувствате комфортно и думичките да са вашите. Когато се събудите ще бъдете приятно изненадани от резултата.

При някой хора тази техника работи още от първия път, а при други са необходими тренировки. Практикувайте редовно тази техника и със сигурност ще постигнете желания резултат.

Когато си лягате вземете с вас бележник, лист и химикалка, а може и молив или нещо за писане, най-простичко казано нещо с което ще ви бъде удобно да запишете това, което сънувате. Ако ви е по-лесно или удобно дори бихте могли да ползвате диктофон или опцията за записване на звук на вашия телефон.

Важно е сънят да бъде записан.

Когато се събудите останете концентрирани в това, което сте сънували, не мислете за абсолютно нищо друго, тъй като това ще ви разконцентрира и може да забравите съня си.

Присегнете се и вземете нещата за писане и запишете основните моменти на вашето съновидение, ако в последствие се сетите за още нещо добавете го към записките. Така ще успеете да си спомните и най-малките детайли от съня и ще можете да разтълкувате съня си ясно и точно.

Не се старайте да пишете красиво и подредено, целата е да се запишете информацията, а не да ходите на изложба с вашите записки.

След като запишете съня си, може спокойно да започенете да вършите всички, рутинни работи които правите обикновено след като станете от сън, а също така да мислите за всичко, което ви предстои.

В случай че по една или друга причина се събудите през нощта, запишете всичко, което си спомняте от това което сте сънували, а след това може да продължите активно да си почивате.

Записвайте и следете всичко, което сънувате, водете си дневеник.

Отделете малко време през деня, остане на тихо и спокойно място, отворете записките си и вижте това което сте записали, ще се изумите от това, което си спомняте. След това отворете sunovnik.bg и разтълкувайте съня си.

Екипът ни Ви пожелава успех!Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*