Начало / Сънища / Лунен календар / Тълкуване на съня в 22 лунен ден
tulkuvane-na-sunishta-dvadeset-i-vtori-lunen-den

Тълкуване на съня в 22 лунен ден

Тълкуване на съня в 22 ри лунен ден – Какво означава съня според лунен календар за 22 ри лунен ден ?

Символи на 22 ри лунен ден: Слона на Ганеша, книга, ключ, карти Таро, златен ключ.

Ключови думи и действия за деня: концентрация за завършване на започнатите проекти, финална права, себеконтрол, анализ на положените усиля, разбиране на собствената си уникалност, концентрация върху собствения жизнен път, вникване и осъзнаване на тайните и невидимите символи около нас.

Тълкуването на съня от двадесет и втори лунен ден е пряко свързан с бог Ганеша и тъй като Ганеша е бога, който отстранява препятствията, то всички сънища сънувани в 22-ри лунен ден показват преградите и препятствията, които стоят на жизнения ви път.

От правилното тълкуване на съня в двадесет и втори лунен ден може да разберете какви препятствия сте поставили волно или неволно, съзнателно или несъзнателно на своя житейски път. Разбира се тези пречки, могат да бъдат отстранени, а всичко за премахването им е във вашите ръце.

При правилен анализ на съня от 22 ри лунен ден може най-накрая да решите много от вашите проблеми, да премахнете енергийните блокажи и да откриете, това което в крайна сметка ви пречи да реализирате своята божествена същност и да вървите напред и с лекота по своя житейски път.

Най-важно при интерпретацията на съня от двадесет и втори лунен ден е да не се поддавате на капаните на своето его и да не заменяте истината с желанието, бъдете максимално обективни и подредете пъзела, такъв какъвто е а не такъв какъвто на вас ви се иска, за да не допускате излишни грешки, които само да ви пречат по пътя напред.

Разбира се бог Ганеша е покровител на свещеното знание и в 22-ри лунен ден често изпраща послания в съня на хората, за да могат да се ориентират по-лесно и по-правилно за проблемите в живота и да успеят да намерят вярно решение, което да ги върне на тяхната си пътека.Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*