Начало / Сънища / Лунен календар / Тълкуване на съня в 19 лунен ден
tulkuvane-na-sunishta-devetnadeseti-lunen-den

Тълкуване на съня в 19 лунен ден

Тълкуване на съня в 19 лунен ден – Какво означават сънищата според лунен календар за 19 ти лунен ден ?

Символи на 19 ти лунен ден: Паяк, мрежа, златен паяк.

Ключови думи за деветнадесети лунен ден: повишаване на самоконтрола, опасности от травми, проверка за взетите лунни уроци, преработка на негативните качества в позитивни, освобождаване от ненужното.

Тълкуване на сънища в 19 ти лунен ден: Сънищата в деветнадесети лунен ден разкриват пред вас „най-тъмните“, най-дълбоките страни на подсъзнанието.

Не бива да се боите от това. Ако ви се присъни, че сте сексуален маниак, то това не означава, че дълбоко в себе си сте такива.

Най-важното е при тълкуването на съня в деветнадесети лунен ден е да не изпадате във фатализъм и крайности. Подобен сън може да означава, че някаква част от вашата сексуална природа не намира изход.

Например, ако сте жена, то е напълно възможно по време на интимни преживявания да играете пасивна роля, а в същото време за вас да е характерна активността.

Опитайте в интимните отношения да проявите повече ентусиазъм, изненадайте своя партньор с напоритост и фантазия.

Астролозите съветват да не се опитвате да интерпретирате сами сънищата си в този лунен период, тъй като грешно направените изводи могат да ви насочат по грешен път.

По-добре би било да се обърнете към професионалисти или психолози, които ползват традиционната психология заедно с окултните науки.Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*