Начало / Сънища / Лунен календар / Тълкуване на съня в 18 лунен ден
tulkuvane-na-sunishta-osemnadesetii-lunen-den

Тълкуване на съня в 18 лунен ден

Тълкуване на съня в 18 лунен ден – Какво означават сънищата според лунен календар за 18 ти лунен ден ?

Символи на 18 ти лунен ден: Маймуна и Огледало

Ключови думи за осемнадесети лунен ден: честност, спокойствие, работа върху недостатъците.

Тълкуване на сънища в 18 ти лунен ден – Сънищата в осемнадесети лунен ден е необходимо да възприемате като огледало, като отражение на това, какви сте в този момент.

Несъответствието на реалния ви образ с образа от съня показва, че е нарушена хармонията на вашето същество, има несъответствие между желанията ви и действителността, освен това не ви достигат сили да реализирате себе си напълно.

Затова вашата дуалност прави живота ви нещастен. Ако правилно изтълкувате символите от съня в този лунен ден, бихте могли достатъчно ясно да си изясните, над какво е необходимо да поработите, за да достигнете хармония.

Например, ако в живота сте тих и спокоен човек, а в съня си видите като страшен злодей или чудовище, в реалността ви е необходимо да проявявате повече активност, агресия, вие се боите от истинската си същност, страхувате се да не се окажете в непечеливша ситуация, да не ви помислят за смешни, да не изгубите играта.

Необходимо ви е да активирате и втората си половина, тогава „доброто“ и „злото“ биха се слели в хармоничен съюз във вас. Може да започнете да реагирате адекватно на всяка ситуация, когато е необходимо да проявите спокойствие, а когато се налага и напоритост.Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*