Начало / Сънища / Лунен календар / Тълкуване на съня в 17 лунен ден
tulkuvane-na-sunishta-sedemnadeseti-lunen-den

Тълкуване на съня в 17 лунен ден

Тълкуване на съня в 17 лунен ден – Какво означават сънищата според лунен календар за 17 ти лунен ден ?

Символ на 17 ти лунен ден: грозд

Ключови думи за седемнадесети лунен ден: отдих, разпускане, радост, веселие, празник, разкрепостяване,

Тълкуване на сънища в 17 ти лунен ден – Сънищата, сънувани в седемнадесети лунен ден са свързани със сексуалността.

От подсъзнанието изплуват подтиснати някога сексуални желания и неосъществени еротични фантазии. Всички те изискват реализация. За никого не е тайна, че правилния и хармоничен сексуален живот е в основата не само на физическото, а в голяма степен и на психическото здраве. Но помнете, че става дума не за удовлетворяване на животинските страсти, не за груб физически секс, а за пълноценно сексуално общуване, включващо в себе си не само физиологията, но и най-фините нива на човешкото съзнание.

Залитането в която и да е страна превръща секса или във физически хладен секс или в слаби романтични опити. Секса е и физическа и платонична любов взети заедно, поотделно те са само бледо подобие на истинското сексуално общуване.

Не случайно всички практични и мистични учения твърдят, че Вселената е създадена в момент на оргазъм на едни или други богове, в момент на сливане на мъжкото и женското начало.

Би било хубаво да се отнесете съм сънищата си в седемнадесети лунен ден с цялата си грижа и внимание, защото той може да ви разкрие тези области на вашата същност, за които дори не сте подозирали и да изведе на повърхността сексуални проблеми, които изискват незабавно решение.Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*