Начало / Сънища / Лунен календар / Тълкуване на съня в 25 лунен ден
tulkuvane-na-sunishta-dvadeset-i-peti-lunen-den

Тълкуване на съня в 25 лунен ден

Тълкуване на съня в 25 лунен ден – Какво означава съня според лунен календар за 25 ти лунен ден ?

Символи на 25 лунен ден: костенурка, раковина, урна

Ключови думи за лунния ден: пълноценен отдих, психологическа адаптация

Тъй като 25-ти лунен ден е свързан с водата, сънищата в този ден са свързани с дълбините на дълбокото подсъзнанието. По тази причина много астрологични школи смятат, че сънищата в двадесет и пети лунен ден имат пророчески характер, т.е. в този ден по правило се сънуват вещи сънища.

Голяма част от сънищата сънувани в 25-ти лунен ден не се нуждаят от тълкуване, всички символи имат напълно определен и конкретен характер, които могат да ви помогнат за по-лесна адаптация на мислите, емоциите и чувствата идващи от дълбините на вашето подсъзнание.

Правилното тълкуване на съня от двадесет и пети лунен ден може да ви покаже, какви са пречките в живота, които сами си създавате в следствие на неразбиране или не оценяване и не използване на на сигналите, които идват при вас от дълбините на вашето съзнание.

Ако съня ви все пак е неразбираем за вас, то послушайте интуицията си, тя може да ви подскаже правилната интерпретация. Не се опитвайте да сортирате съня си и на всяка цена да му направите „мисловна дисекция“, в този ден истината е само в интуицията, доверете й се защото само така може да усетите ритъма на собствения си живот.Автор admin

Оставете вашето мнение за този материал в sunovnik.bg

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван !!! Задължителните полета са с звездичка *

*